Teamuitje

TEAMUITJE IN Wormerveer

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Wormerveer, waarbij teambuilding centraal staat? Zoek niet verder!

Ga met je team een sportieve uitdaging aan en kies voor één van onze teamuitjes speciaal gericht op teams vanaf vijf personen. We bieden hierbij verschillende mogelijkheden aan. 

Onze teamuitjes zijn altijd gericht op teambuilding, fun en sport en wordt volledig op jullie wensen samengesteld.

Afsluiten met wat hapjes en drankjes erbij? Of een lekkere lunch? Geen probleem dit is allemaal mogelijk.  

Sportief teamuitje Wormerveer

Beweging en een goede dosis teambuilding en fun? Tijdens onze teamuitjes zorgen wij dat iedereen een leuke tijd heeft. Een teamuitje kan bij ons al georganiseerd worden vanaf vijf personen. Er wordt rekening gehouden met ieder sportniveau. De sportieve activiteiten worden afgewisseld met actieve en creatieve spellen. Ga met elkaar de uitdaging aan! 

Waarom een sportief teamuitje?

Onze sportieve bedrijfsuitjes worden altijd onder begeleiding van een gecertificeerde trainer gedaan. Zijn er specifieke strubbelingen binnen het team? Laat het ons weten en wij passen ons programma er op aan. Het belangrijkste van een sportief teamuitje is plezier hebben met elkaar. Na afloop vertrekt altijd iedereen met een positief gevoel.

Een sportief teamuitje is ontzettend leuk, omdat je collega’s eens op een andere manier bezig ziet. Onze teambuilding elementen en creatieve spellen, zorgen ervoor dat het team zich meer verbonden voelt met elkaar. Dit resulteert zich tot een prettige sfeer op de werkvloer. 

WAAROM SPORTIEF TEAMUITJE

Andere Buitensporters aan het woord

Tristan Fopma
Tristan Fopma
Lees verder
Top sportvoorziening, eenvoudig te bereiken en kwalitatieve sportapparatuur, zeker aan te raden!
John Soekhradj
John Soekhradj
Lees verder
een dag geledenNIEUW Geweldig om lekker buiten getraind te hebben! Getraind door super spontane en ervaren instructeurs. Dankjewel!
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Previous
Volgende

IEPENLOFTFITNESS in beeld

f.a.q. sportief teamuitje Wormerveer

Een sportief teamuitje is geschikt voor iedereen die het leuk vindt, om met z’n team op een gezellige en sportieve manier bezig te zijn. Het sportniveau maakt daarbij niet uit.

De mogelijkheden zijn heel divers en in overleg stellen wij een programma samen voor een teamuitje naar wens. Wil je graag een middagvullend programma, een dagvullend programma of voor maar 1,5 uur bezig zijn? Alles is mogelijk. Wil je een hapje/drankje, lunch of diner erbij? Wij regelen het allemaal. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze teamuitjes.
 

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Onze sportieve teamuitjes gaan bij slecht weer altijd door. Slecht weer geeft zelfs vaak een extra gevoel van verbondenheid. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en samen maak je er een gezellige tijd van. Slecht weer kan dus best leuk zijn!

 
 

Gewone sportkleding met sportschoenen is vaak voldoende. Een lange broek is verstandig, indien het nog wat fris is buiten. Daarnaast raden we aan om een shirt te dragen met erover een trui of vest. 

Neem altijd een setje schone droge kleding mee voor na afloop. Zeker als er survival elementen worden toegepast, kan de sportkleding wel wat vies of nat worden. 

Meer weten over ons aanbod?

Dilano, Nynke en Siemen helpen je graag verder!

Team OpenAIr Wormerveer

TEAM OPENAIR

Outdoor fitness trainers

trainingen

bootcamp

(WOMAN ONLY)

h.i.i.t.

krachttraining