H.I.I.T.

HIIT in Wormerveer?

Wil jij HIIT (High Intensity Interval Training) in Wormerveer doen? HIIT helpt je om zo snel mogelijk fit en gezond te worden of te blijven. Ongeacht leeftijd en fysieke gesteldheid.

Door middel van intervals in een korte tijdsduur, lever je een intensieve inspanning. Intensieve oefeningen worden afgewisseld met minder intensieve oefeningen of met korte rust momenten. 

Wat doe je met HIIT?

Met HIIT doe je uiteenlopende oefeningen met verschillende attributen. In een TRX hangen, banden omver gooien en het verplaatsen en tillen van gewichten. Je klimt, springt en rent. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe HIIT in Wormerveer eruit ziet.

Hoe effectief is HIIT

Met HIIT is elke training anders. HIIT staat voornamelijk bekend als training waarbij je snel vet verbrandt.

_DSC8360 (1)

Weetjes over HIIT

Onze trainingsschema’s

Tijdens de HIIT training gebruiken wij een goed doordacht schema om zo het optimale uit jou te halen. Er wordt een schema van 6 weken gebruikt. De eerste weken zijn gefocust op de oefeningen leren kennen. Door het schema van 6 weken merk je dat je hier telkens een stuk beter in wordt.

In die 6 weken wordt je steeds beter in de oefeningen en zie je je eigen potentie bij de oefeningen. Na 6 weken beginnen we met een nieuw schema. Wij houden rekening met iedereen. Zo kan je op elk moment instromen.

TF_OpenAir_Wormerveer_Web-41 (1)

Andere Buitensporters aan het woord

Tristan Fopma
Tristan Fopma
Lees verder
Top sportvoorziening, eenvoudig te bereiken en kwalitatieve sportapparatuur, zeker aan te raden!
John Soekhradj
John Soekhradj
Lees verder
een dag geledenNIEUW Geweldig om lekker buiten getraind te hebben! Getraind door super spontane en ervaren instructeurs. Dankjewel!
Alex van der L
Alex van der L
Lees verder
Leuke manier van sporten! Lekker buiten, goede begeleiding, niet eentonig. Elke keer weer een uitdagende training.
Mariejanne de Vries
Mariejanne de Vries
Lees verder
Heerlijk om buiten te sporten. Zeer goede begeleiding en super leuke en gevarieerde oefeningen !
Vorige
Volgende

H.I.I.T. WORMERVEER

Ja, HIIT kan heel goed zonder sportervaring.  Het leuke is dat het een combinatie van drie sporten is. Athetiek, gymastiek en krachttraining komen allemaal aan bod. Een goede combinatie dus.

Omdat HIIT een high intensity training is, zorgt het voor een snellere vetverbranding. Dit is erg geschikt als je wilt afvallen.
 

Jazeker! HIIT is geschikt voor ieder sportniveau. Indien je nog weinig conditie hebt, zorgen we ervoor dat dit snel verbeterd wordt. 

We beginnen altijd met een warming up. Na de warming up bespreken we kort de onderdelen die gepland staan voor de training. Daarna gaan we meteen beginnen onder leiding van een gecertificeerde HIIT trainer.

 

Meer weten over ons aanbod?

Dilano, Nynke en Siemen helpen je graag verder!

Team OpenAIr Wormerveer

TEAM OPENAIR

Outdoor fitness trainers

trainingen

bootcamp

(WOMAN ONLY)

h.i.i.t.

KRACHTTRAINING